L'equip +50 del CTN Sant Cugat, subcampiones d'Espanya

Les santcugatenques van pujar al segon esglaó del podi, després de perdre la final en els dobles

El Club Tennis Natació Sant Cugat, en la categoria +50, va acabar en una meritòria 2a posició en el Campionat d'Espanya de Veterans, un torneig disputat a Font de Sa Cala entre el 30 d'abril i el 7 de maig. Amb això, les santcugatenques van caure en la final davant l'RCT Barcelona 1899, cedint en el darrer duel, els dobles.

L'equip, així, va certificar perquè arribava com a cap de sèrie número 2 de la competició, aconseguint bitllet per a la final d'aquest campionat. Pel camí, les santcugatenques van eliminar al RACE en els quarts de final per 3 a 0 i a l'RC Polo en les semifinals, per 3 a 2.