L'Equip de Sant Cugat aconsegueix creuar meta en la seva 3a participació en la Panda Raid

El pilot Joan Molinera va acabar en la 16a posició, mentre que Ubald de Azpiazu va ser 54è, ambdós després de tenir una avaria

L'Equip de Sant Cugat ha participat un any més a la Panda Raid, una cursa per etapes pel Marroc on només poden competir Seat Panda o Seat Marbella, entre el 29 d'abril i el 5 de maig. En la seva 3a participació com equip, el pilot Joan Molinera va acabar en la 16a posició, mentre que Ubald de Azpiazu va ser 54è, després que ambdós se'ls trenqués un palier del seu cotxe.

Com ja és habitual, Joan Molinera va participar en aquesta Panda Raid amb un Seat Marbella del 1986 i amb Antoni Massó de copilot, després de no poder competir l'any passat per una avaria mecànica 2 dies abans de la competició. Per la seva banda, Ubald de Azpiazu, que sumava la seva 5a presència en la carrera, va competir amb un Seat Panda del 1986 i amb Josep Keldenich com a copilot.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem