L'Equip Sant Cugat torna a la PandaRaid amb l'objectiu de fer un pas en la classificació

La cursa compta amb 6 etapes que recorren 4.800 quilòmetres de pistes i desert del Marroc

Els pilots santcugatencs Ubald de Azpiazu i Joan Molinera, de l'Equip Sant Cugat, participaran un any més a la PandaRaid, i ja van 4 edicions, una cursa realitzada pel Marroc entre el divendres 21 i el divendres 28 d'octubre. Amb això, l'objectiu de l'Equip Sant Cugat és competir fins al final i intentar estar en la part alta de la classificació.

Una de les peculiaritats de la PandaRaid és que només poden participar Seat Panda o Seat Marbella. Així doncs, en el cas d'Ubald de Azpiazu, el santcugatenc, que tindrà de copilot el seu fill Ignasi de Azpiazu, conduirà un Seat Panda del 1986, mentre que Joan Molinera conduirà un Seat Marbella del 1994 i serà acompanyat per Lluís González. "Som molt competitius i comptem amb uns copilots de qualitat, així que aspirem a tot. Acabar entre els 10 primers seria ideal" afegia Joan Molinera, en una cursa en la qual participaran 303 vehicles entre la modalitat de 2 rodes motrius i de 4 rodes motrius.

La cursa es dividirà en 6 etapes i farà un recorregut de 4.800 quilòmetres entre zones de pista i desert sense poder utilitzar sistemes de geolocalització. "Pel que hem pogut observar, aquesta edició passarà per més zones de sorra i creiem que serà més dura que en anys anteriors" explicava Ubald de Azpiazu. Amb tot, la cursa compta a més amb un vessant solidari, fomentant l'apicultura i el manteniment de la biodiversitat, i l'Equip de Sant Cugat compta amb la col·laboració de TMA, Vintiú Sport Working, Cerámicas Domínguez i FoggBar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem