Eric Chalamanch deixa de ser l'entrenador del Sant Cugat FC

El tècnic ha estat una temporada al capdavant del masculí, finalitzant en la 6a posició del grup 2 de 1a Catalana

L'entrenador del Sant Cugat FC Eric Chalamanch ja no continuarà al capdavant del primer equip masculí, després que així ho hagi anunciat el club en un comunicat. El tècnic ha estat una temporada al capdavant del conjunt i ha acabat en la 6a posició del grup 2 de 1a Catalana.

En el comunicat, el Sant Cugat FC ha volgut agrair al tècnic "tot l'esforç, dedicació i entrega mostrada des del primer dia, així com tots els aprenentatges que deixa als jugadors que ha dirigit aquesta temporada". A més, l'entitat vermell-i-negre ha ressaltat el gran treball que ha realitzat: "En tot moment ha estat un exemple de respecte dels valors i la metodologia SantCu". És per tot això, que el club li ha ofert continua dins de l’estructura esportiva de l’entitat.

Amb tot, el club santcugatenc ja està treballant amb qui serà la persona encarregada de dirigir l'equip la pròxima temporada i farà l'anunci aviat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem