Eric Chalamanch substitueix a Oriol Alcázar al capdavant del Sant Cugat FC

El club vermell-i-negre ha decidit no renovar el tècnic dels darrers 3 anys i ha incorporat el fins aleshores entrenador del sènior B

Oriol Alcázar ja no serà l'entrenador del primer equip masculí del Sant Cugat FC la temporada vinent, i és que el club ha decidit no renovar el tècnic dels darrers 3 anys, després de quedar-se fora de la Superlliga Catalana. Amb això, l'encarregat de substituir al tècnic vermell-i-negres serà Eric Chalamanch, entrenador aquesta temporada del sènior B.

El president del club, Llorenç Santasusagna, ha explicat que la decisió s'ha pres amb l'objectiu de buscar nous aires: "Ha complert una etapa i necessitem un nou enfocament. No ha estat una decisió fàcil, ja que amb ell ens hem consolidat a 1a Catalana i amb una filosofia amb gent de casa i jove. Tot i això, li hem ofert alternatives perquè pugui seguir vinculat amb nosaltres, perquè és un home de club".

Amb això, el club ha decidit incorporar a Eric Chalamanch, que a més de dirigir el sènior B aquesta temporada, ha estat l'entrenador del cadet C i el coordinador de l'etapa juvenil. "És un tècnic que està molt ben preparat, que fa molts anys que està fent d'entrenador i creiem que és la persona indicada per la seva filosofia" ha afegit Llorenç Santasusagna.

Per la seva banda, el nou tècnic es mostra optimista amb aquesta nova etapa, en declaracions al web del club: "És un somni i un repte que afronto amb la màxima il·lusió. Volem que tots els nens que vesteixen la samarreta vermell-i-negra, entrenadors i famílies de la casa se sentin orgullosos de com els representem com a primer equip".

Finalment, Oriol Alcázar ha donat mostres d'agraïment en un comunicat per les xarxes socials.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem