Es reprèn el Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics

Aquest dimecres, 1 de maig, es juga una semifinal masculina i femenina de Primera Categoria. L'organització va haver d'ajornar el campionat diumenge per culpa de la pluja

Aquest dimecres, 1 de maig, es reprèn el Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, campionat que s'ha ajornat definitivament aquest diumenge, 28 d'abril, com a conseqüència de la pluja que ha caigut aquest cap de setmana del 26 i 27 d'abril. A les 12 hores es jugarà la continuació del partit de semifinals de 1a Categoria Masculina. El resultat actual és de 6-3 a favor de la parella J. Juan-D. Luque en el primer set, mentre que el segon és per a R. Rivera-A. Nogueras. També a les 12 hores les parelles E. Gayoso-L. Sainz i la santcugatenca M. Marrero-N. Brito s'enfrontaran en una de les semifinals de la Primera Categoria Femenina. A les 13 hores es disputaran les finals de Tercera i Quarta Categoria Masculina. Les semifinals d'aquestes categories es jugaran a les 10 hores.

Semifinals de la Primera Categoria
Les finals de la Primera Categoria Masculina i Femenina es jugaran el pròxim diumenge, 12 de maig, a les 18 hores. Dues de les quatre parelles protagonsites són E. Sanmartí-N. Biglieri i M.J. Sánchez-M.P. Sánchez. Els millors de la Primera Categoria Masculina i Femenina es repartiran un total de 3.500 euros en premis en metàl·lic.

El Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa responsable de la direcció esportiva de l'entitat, organitzen aquesta tercera edició consecutiva del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics des del dilluns 22 d'abril, en la que hi participen els millors palistes catalans. El Gran Slam (se'n fan 13) és la segona competició més important que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Després de el Masnou, el de Valldoreix és el segon Gran Slam de la present temporada.


 
Comentaris

Destaquem