L'Escola de Ciclisme i el Triatló, 2 seccions punteres de la Unió Ciclista Sant Cugat

La Unió Ciclista Sant Cugat ofereix classes de ciclisme als infants i compta amb una secció en creixement de triatló

La Unió Ciclista Sant Cugat ja treballa en els projectes esportius de la nova temporada de les seves seccions d'Escola de Ciclisme i de Triatló, dues seccions que tenen molt bona acollida dins de l'entitat santcugatenca i que últimament estan en creixement.

Així doncs, la UC Sant Cugat ofereix als joves ciclistes de Sant Cugat, infants entre 6 i 18 anys, uns entrenaments els dimarts i dissabtes amb l'objectiu d'aportar qualitat als membres inscrits. Amb això, en l'Escola de Ciclisme, els joves realitzaran activitats pràctiques, com entrenaments, tècnica o equilibri, i la intenció de la UC Sant Cugat és afegir una part teòrica, com alimentació o circuit viari, de cara a la nova temporada.

A més, l'objectiu de l'entitat santcugatenca és crear un nou grup de joves, a partir dels 18 anys, per donar continuïtat al projecte de l'Escola de Ciclisme. Així ho explica Rafa Robledo, president de la UC Sant Cugat: "El ciclisme és un esport, però també és una vocació. Nosaltres no volem truncar el futur dels nostres ciclistes i volem oferir-los una continuïtat dins de l'entitat".

D'altra banda, la Unió Ciclista Sant Cugat té una secció de Triatló que actualment té un grup actiu entre 25 i 30 membres. La secció de triatló compta amb un entrenador específic per a les 3 modalitats (natació, bicicleta i carrera) i entrenen 5 dies a la setmana.

Amb tot, les inscripcions d'ambdues seccions de la Unió Ciclista de Sant Cugat ja es troben obertes i es poden realitzar de manera telemàtica a la seva pàgina web o presencialment a la seu de l'entitat santcugatenca, els dimarts, dijous o dissabte de 19h a 21h.

 
 
Comentaris

Destaquem