L'Esgrima Sant Cugat aconsegueix 8 medalles en la Lliga Catalana 3

Els tiradors santcugatencs van aconseguir un total de 2 ors, 2 plates i 4 bronzes en la competició

Gran presència local en els podis de la Lliga Catalana 3 d'esgrima, i és que el Club Esgrima Sant Cugat va aconseguir 8 medalles en el campionat, que es va celebrar a Barcelona entre l'11 i 12 de març. Amb això, els tiradors del recent club santcugatenc van penjar-se 2 medalles d'or, 2 de plata i 4 de bronze.

En la categoria sènior, Marina Ojeda va ser medalla d'or, mentre que Cristina Garcia va ser plata. Ojeda va aconseguir ser l'única tiradora que va arribar als quarts de final de la competició mixta, després d'acabar en les poules amb 2 victòries i 3 derrotes i vèncer en els vuitens a Arnau Guimà per 15 a 14. La tiradora santcugatenca, però, no va poder classificar-se per les semifinalsen perdre 15 a 7 vers Sergi Rodrigo. En el cas de Garcia, l'esgrimista va finalitzar en les poules amb 3 victòries i 2 derrotes, però queia en els vuitens de final contra Héctor Romero per 15 a 10.

A més, el CE Sant Cugat va fer-se amb 2 bronzes en la categoria sub-13 femenina, una plaça que van compartir les bessones Nora i Abril Reverte, mentre que en la categoria sub-11 mixta, l'entitat santcugatenca va copar tot el podi: or per Álvaro Molina, plata per Lucas Canut i bronzes per Vasilisa Efendieva i Pablo Soriano.