Espanya guanya a Valldoreix el Compass IC European Junior Challenge

El combinat espanyol supera a la final a la Gran Bretanya, aquest dissabte 3 d’octubre al migdia

El Club Esportiu Valldoreix ha acollit, des de dimecres fins a aquest dissabte 3 d’octubre, el Compass IC European Junior Challenge 2015 de tennis, una competició per equips nacionals per a jugadors de la categoria cadet (16 anys o menys). El vencedor de la competició ha estat Espanya, que ha superat a la final (4-2) a la Gran Bretanya. Com a vencedor, el combinat espanyol participarà al campionat del món, a Montecarlo.

L'equip espanyol està integrat pels catalans Nilo Duarte i Marina Bassols, la canària Carolina Molina i el valencià Carlos Sánchez. Els capitans són Carles Vicens i Alberto Cano.

Hi han participat 8 equips nacionals distribuïts en dos grups de 4 equips. Els equips participants han estat Itàlia, Espanya, Bulgària, Luxemburg, Gran Bretanya, Eslovènia, Irlanda i Suècia.

Segona vegada que es disputa a Valldoreix

Partit de la final entre Espanya i Gran Bretanya. FOTO: Lali Puig

La disputa d’aquest torneig es fa cada any en una seu diferent però en aquesta ocasió l’International Club (IC) ha decidit repetir al CE Valldoreix. “Ens van demanar repetir perquè van quedar molt contents amb l’organització. És un bon motiu d’orgull”, ha assegurat el director del torneig i gerent de Barcelona Total Tennis, Roger Badia.

Badia ha lamentat però que el mal temps hagi desvirtuat una mica la competició: “La pluja ens va obligar a suspendre la jornada el dimecres i aquest dissabte també ens ha afectat. Però crec que la imatge i el bon regust de boca se l’emporten, tant els jugadors com els capitans”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem