Espanya, amb Pol Pla i Josep Serres, es queda sense Jocs Olímpics de rugbi a 7

Ambdós santcugatencs han estat peça clau en la 3a posició de la selecció estatal en el Preolímpic en el qual es repartia l'última plaça per ser present a París 2024

El somni d'estar en els Jocs Olímpics de París dels santcugatencs Pol Pla i Josep Serres ha quedat esmicolat, després que la selecció espanyola no hagi pogut vèncer en el Preolímpic, una competició disputada a Mònaco, entre el divendres 21 i el diumenge 23 de juny. L'equip espanyol, així, es queda de nou sense poder participar en els Jocs Olímpics de rugbi a 7, d'ençà que ho va fer el 2016, amb Pol Pla a les seves files.

La derrota 17 a 12 davant el Regne Unit ha caigut com una llosa sobre l'equip estatal, que, tot i això, s'ha sabut refer i certificar el bronze en guanyar 14 a 31 al Canadà. La selecció, a més, ha derrotat en els quarts de final a Hong Kong per 26 a 5 i acabat líder durant la fase de grups en derrotar 38 a 0 a Brasil i 35 a 14 a Hong Kong.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem