Estabilitat econòmica i social del Club de Rugby Sant Cugat

El club ha celebrat aquest divendres, 7 d'octubre, l'assemblea ordinària de socis

L'assemblea general ordinària de socis del Club de Rugby Sant Cugat ha constatat la bona salut econòmica de l'entitat, després de tancar l'exercici amb un superàvit de 2.813 euros i d'aprovar un pressupost de 230.000 euros per a aquesta pròxima temporada.

Fora del que són els números, l'assemblea ha servit per repassar la gestió del club, remarcar quins són els punts i quins són aquells en què s'ha de millorar. Com a punts forts es destaca la capacitat per generar ingressos davant un important augment de la despesa, el bon control de les despeses, especialment en desplaçaments i administració, el bon funcionament del campus d'estiu, la base social i el compliment de la nova normativa.

Pel que fa a punts a millorar, el club insisteix amb que cal més esponsorització, així com també privilegiar la bancarització als pagaments en efectiu, i reduir el nombre de tràmits administratius amb l'ús d'aplicacions electròniques. 

Un club socialment en creixement

En qüestió de dues temporades, l'augment del nombre de socis ha estat considerable, passant de 389 a la temporada 2013/2014, als 500 de la temporada 2015/2016. Un dels reptes del club és continuar creixent en aquest aspecte, a la vegada que es segueix reforçant les àrees tècniques de competició i d'escola. També es plantegen com a repte per a aquesta temporada que es presentin els comptes anyals per primer any.

A l'assemblea s'han tractat altres qüestions, com ara la incorporació a la directiva de Joaquín Galí com a vocal de patrocini i aliances, la signatura del conveni com a com partenaire de l'école de rugby du Stade Toulousain, els patrocinis tècnics i específics que s'han establert enguany, així com la gestió del local de la Guinardera, que aviat serà una realitat.

 
Comentaris

Destaquem