Estela Peris (UC Sant Cugat) obté bitllet pel Campionat del Món d'IronMan 70.3

La santcugatenca va acabar en la 2a posició en la categoria 45-49 en l'IronMan 70.3 de França

La triatleta de la Unió Ciclista Sant Cugat Estela Peris estarà en el pròxim Campionat del Món d'IronMan, una competició que se celebrarà a Lathi (Finlàndia) el dissabte 26 d'agost, després d'acabar en la 2a posició de l'IronMan 70.3 de França en la categoria 45-49, disputat a Niça el diumenge 25 de juny. La santcugatenca va aconseguir travessar la línia de meta amb una marca de 5:42:52 hores, només superada per la belga Annick De Pooter (5:20:08h).

Amb aquesta marca, Peris, a més, va finalitzar com la 27a millor dona de tota la competició i en la posició 443, d'entre els 2.226 atletes que van poder acabar la carrera. Amb tot, la santcugatenca acompanyarà a la seva companya d'equip María Gijón en el Campionat del Món, i és que la triatleta de la Unió Ciclista Sant Cugat ja va obtenir una plaça en la categoria 30-34, el darrer mes d'octubre.