Estela Peris (Unió Ciclista Sant Cugat) guanya el Campionat d'Espanya de triatló

La triatleta ho va fer en la categoria 50-54, mentre que la seva companya d'equip Gemma Gregoris era subcampiona en la categoria 45-49

Estela Peris, triatleta de la Unió Ciclista Sant Cugat, va alçar-se vencedora en el Campionat d'Espanya de mitja distància, una competició que es va disputar el dissabte 18 de maig a Pamplona. La santcugatenca ho va fer en la categoria 50-54, amb un temps de 5:05:27 hores, per davant d'Adriana Campoy (5:11:25 h) i de Maria del Prado González (5:18:41 h).

Per la seva banda, la seva companya d'equip Gemma Gregoris aconseguia copar el segon esglaó de la classificació en la categoria 45-49, amb un temps de 4:59:33 hores, i només superada per Verònica Andrea Aveni, qui va acabar amb una marca de 4:49:03 h. El podi de la classificació el va completar la triatleta Laura Villar (5:10:21 h).