Exhibició de rítmica del Club Muntanyenc per acomiadar l'any

La secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc de Sant Cugat ha celebrat el Festival de Nadal mostrant una exhibició de les gimnastes entre 4 i 14 anys que conformen el club

El Festival de Nadal de rítmica del Club Muntanyenc de Sant Cugat ha celebrat la seva 5a edició amb un total de 145 participants. Durant la tarda del dimarts 18 de desembre, el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, ha acollit centenars de persones que han gaudit de l'exhibició de les gimnastes entre 4 i 14 anys.

En dos torns diferenciats, un a les 18h i un altre a les 19.30h, les 145 gimnastes han fet les seves peces, tant en nivell individual com en conjunt. A més, també s'ha exhibit el grup d'acrobàcia masculina, un grup de nens entre 5 i 8 anys, i el grup Màster, un grup format per mares de la secció.

La secció de rítmica del CMSC compta amb aproximadament 150 gimnastes. D'aquestes, unes 80 formen part del grup d'iniciació (entre els 4 i els 14 anys), unes 40 competeixen en l'àmbit escolar i 20 ho fan de manera federada (10 individualment i 10 en conjunt). A més, enguany la secció compta amb la introducció de tots els aparells (pilota, corda, cèrcol, cinta i masses).

Per a Candela Busso, coordinadora de la secció de rítmica junt amb Cristina Cabrejas: "El principal objectiu d'aquest festival és que els gimnastes s'ho passin bé ensenyant la feina apresa durant aquest trimestre i que les famílies puguin gaudir de l'exhibició. Ha estat una tarda festiva i d'esport".

 
Comentaris

Destaquem