Èxit dels atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat en el Campionat de Catalunya sub-16

El Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir fins a 8 medalles, 5 d'or, 1 de plata i 2 de bronze, en el campionat autonòmic d'atletisme disputat a Lleida

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat van aconseguir fins a 8 medalles per a l'entitat, en el Campionat de Catalunya sub-16 disputat a l'Estadi Municipal Les Basses (Lleida), el diumenge 27 de juny. Cinc medalles, d'or, una de plata i dos de bronze, van ser els podis que van aconseguir sis esportistes del Club Muntanyenc Sant Cugat.

L'Elda Romeva es va adjudicar dos ors, en la prova de triple salt i en els 300 metres llisos. En la prova de salt, Romeva es va fer amb el primer lloc amb una distància d'11.90 metres, per davant de Judith Martínez (CA Vilanova) amb 11.39 i d'Aicha Khoumi (JA Sabadell) amb 11.02. Pel que fa al segon or aconseguit, Elda Romeva va assolir la primera plaça en els 300 llisos amb un temps de 40.66 segons, per sobre de Queralt Vallbona (Avinent Manresa) que va realitzar-los amb 41.40 segons i Núria Argelich (CA Terres de Ponent) amb 41.59.

Paula Rodríguez va penjar-se l'or en els 100 metres tanques en finalitzar amb 15.28 segons, prova en la que Helena Santacana, també del CMSC, va penjar-se la plata amb 15.40 segons, la tercera posició va ser per a Mar Lozano (Runners El Vendrell) amb un temps de 15.74.

A més, dos atletes del club van aconseguir l'or en la modalitat 300 metres tanques, Martina Zunino en categoria femenina i Isaias Artigas en la masculina. Zunino, va assolir el primer lloc de la prova amb 46.01 segons, on Santacana també va aconseguir una medalla, en fer-se amb el bronze amb un temps de 47.17; la tercera plaça va ser per a Duna Vinyals (Andorra At.) amb 46.17 segons. En la categoria masculina dels 300 metres tanques, Artigas va guanyar la prova amb una marca de 42.59, per sobre de Max Cassidy (L'Hospitalet At.) que va fer 42.66, i d'Eric Álvarez (CA Sant Just) que va finalitzar la prova en 43.66 segons.

Finalment, l'Elies Ballester es va adjudicar la tercera plaça dels 5000 metres marxa amb un temps de 26 minuts i 2 segons. Una marca que no va ser suficient per superar a Ruben Teijeiro (Hinaco Monzón) primer amb un temps de 24:52 i a Urien Fernández (Barcelona At.) amb 25:34.

Els medallistes seran els representants del club en el Campionat d'Espanya que també es disputará a Lleida el cap de setmana del 17 i 18 de juliol.