Èxit total de la col·laboració del CTN Sant Cugat amb la campanya TENNIS VS LA FAM

El Club Tennis Natació Sant Cugat tanca la campanya TENNIS VS LA FAM amb la recollida d'una tona d'aliments per a Càritas, que es repartiran a les famílies més necessitades de la ciutat

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha recaptat 1000 quilos de menjar a través de la campanya solidària TENNIS VS LA FAM. Una acció que ha promogut el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 a través de la Fundació Tennis Barcelona i amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis.

L'aportació d'aquesta quantitat d'aliments recollida entre el 28 de gener i el 8 de febrer s'ha lliurat íntegrament al Rebost de Càritas Sant Cugat perquè es reparteixin a les famílies més necessitades de la ciutat.

Una acció que tenia com a principal objectiu atenuar les conseqüències socials i econòmiques provocades per la pandèmia de la COVID-19 i que en el cas de Sant Cugat s'ha dut a terme amb èxit total posant en valor la solidaritat.

En col·laboració amb la campanya també s'hi han unit altres clubs esportius com l'Atlètic Terrassa HC, el Reus Deportiu, el CT Lleida o el Cercle Sabadellès 1856.

Encara que hagi finalitzat l'aportació física, encara esta activa fins el dilluns 1 de març una campanya en línia per fer donacions a través de la pàgina web migranodearena.org, on tots els fons que es recaptin també aniran destinats a la campanya TENNIS VS LA FAM.

Amb tot, el CTN Sant Cugat dóna les gràcies a tots els voluntaris i treballadors que han fet possible aquesta acció solidària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem