Èxit de participació al Torneig Popular de Vòlei Platja

La secció de Vòlei Platja del DVS Club Voleibol Sant Cugat ha organitzat la IIa edició del seu torneig de Festa Major durant tot el cap de setmana

La 2a edició del Torneig Popular de Vòlei Platja de Festa Major ha tingut lloc, des del divendres 1 de juliol fins a aquest diumenge 3 de juliol, a la pista d'aquest esport situada al parc de Can Vernet. Fins a 96 persones s'han inscrit a aquest torneig que, a diferència de l'any passat, ha estat obert a tothom.

Els 19 equips s'han dividit en dues categories: 9 equips sub-17 i 10 equips més-17. A cada equip, que eren de quatre persones, se li asseguraven un mínim de 5 partits. L'única condició era que l'equip fos mixt. Era obligatori que mínim hi hagués dues noies a la pista, durant un partit. A més, durant el divendres i el dissabte, els partits s'allargaven fins a les dues de la matinada, permetent partits nocturns.

Els guanyadors han tingut una medalla i un obsequi de DVS, patrocinadors del club. A part, cada participant rebia una samarreta de regal.

Els equips guanyadors

A la categoria sub-17 va guanyar l'equip "Squad", format per 4 jugadores de la Secció de Vòlei Platja del CV Sant Cugat i un jugador del Club Voleibol Barcelona. Eren:

- Cristina Àlvarez

- Abril Casajoana

- Cristina Mas

- Ariadna Priante

- Ignasi Sanchís

L'equip més-17 que va quedar en primera posició va ser l'"Unistef", format per un mixt d'entrenadors i entrenadores i jugadores del club:

- Lluc Forn

- Iris López

- Marina Martínez

- Mònica Martínez

- Eros Ortiz

- Valèria Romero

L'objectiu era promocionar el vòlei platja

La primera edició va ser un torneig tancat per membres del club, però enguany han decidit des del club obrir-ho a tot el públic que s'hi volgués apuntar. El director i coordinador de la secció de vòlei platja del CV Sant Cugat, Eros Ortiz, explica l'alt nombre de participants com un èxit per a la secció d'aquesta modalitat, per la "possibilitat de créixer, gràcies a poder donar a conèixer l'esport a la ciutat."

Des del club demanaran a l'Ajuntament d'ampliar la instal·lació pública on s'ha realitzat el torneig, perquè hi pugui encabir dues pistes en comptes d'una. Ortiz remarca la importància qualitativa que tindria el torneig de poder disposar de dues pistes, a part de la gran quantitat d'usos alternatius que se li poden donar al sorral.

Ortiz, a més, destaca el "bon ambient de fairplay." "Tothom ha respectat en tot moment la carta de valors de l'esport, del club i de Sant Cugat Creix."

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem