Èxit rotund del 1r Torneig de Futbol Sala inclusiu organitzat per l'FS Sant Cugat

Durant la jornada s'ha disputat un triangular amb la presència de l'FS Sant Cugat, el CEF Can Mir i el CE Unió 100 Terrassa

El 1r torneig de futbol sala inclusiu, organitzat per l'FS Sant Cugat al pavelló del ZEM La Guinardera, s'ha celebrat el matí del dissabte 6 d'abril. Durant la jornada s'ha disputat un triangular amb tres clubs participants, l'FS Sant Cugat, com a amfitrió, el CEF Can Mir de Rubí i el CE Unió de Terrassa. A més, entremig dels partits, el torneig ha comptat amb l'actuació del grup de percussió de Rubí, Tronats del Tabal.

L'èxit d'aquesta jornada ha estat rotund, a més dels jugadors i staff dels diferents equips, les grades han estat plenes de gent que s'ha apropat a veure la primera edició d'un torneig que vol continuar endavant i convertir-se en un referent de la inclusió a través de l'esport, com així comentava el president de l'FS Sant Cugat, Jordi Palau: "Estem molt contents de com s'ha desenvolupat la jornada, ha vingut molta gent i això vol dir que hi ha visibilització, intentarem que sigui el primer de molts". El president també ha assegurat que "el club sempre donarà suport a totes les iniciatives socials que fomentin la inclusió a través de l'esport".

En l'àmbit purament esportiu el primer partit l'han disputat l'FS Sant Cugat i el CEF Can Mir, amb un resultat de 2-5 favorable als de Rubí. En el segon matx de la jornada, l'FS Sant Cugat s'ha imposat per 3-2 al Unió 10 Terrassa. El darrer partit ha finalitzat amb la victòria per 3-1 del CEF Can Mir al Unió 10 Terrassa.

En acabar el triangular s'ha celebrat la cerimònia de lliurament de premis, on els tres equips, així com la resta de participants i organitzadors de la jornada han rebut un merescut reconeixement de tots els assistents al torneig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem