Èxits dels perxistes del Club Muntanyenc en el Campionat de Catalunya

El club santcugatenc va aconseguir un or, una plata i un bronze en la modalitat de salt amb perxa en la categoria sub-12

Els perxistes del Club Muntanyenc Sant Cugat estan d'enhorabona, i és que en la categoria sub-12, els atletes han assolit un or, una plata i un bronze en el Campionat de Catalunya, una competició que va tenir lloc a Castellar de Vallès, el dissabte 8 de juny. Amb això, el gran protagonista va ser Pau López, que amb un salt de 2.35 metres, aconseguia pujar a la part més alta del podi, superant l'atleta del CA Sant Just Lucas Fañanas i a l'atleta de la UA Montsià Jironi Fernandez, ambdós amb una marca de 2.20 metres.

D'altra banda, en categoria femenina, Noa Martinez obtenia una meritòria plata (amb una marca de 2.20 metres), mentre que Fatna Gharbaoui era bronze, amb un salt de 2.15 metres. La medalla d'or era per l'atleta de l'UGE Badalona, que amb una marca de 2.30 metres, aconseguia Rècord del Campionat.