La falta d'encert a porteria torna a condemnar al PHC Sant Cugat

Les vermell-i-negres han intimidat la portera rival contínuament, però les visitants han aprofitat les seves arribades per sumar els 3 punts

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut 1 a 3 davant l'ORKLA Bigues i Riells, el dissabte 24 de setembre, en un bon partit de les vermell-i-negres que els ha faltat punteria en l'estrena de l'equip davant de l'afició. Amb això, les santcugatenques encadenen la segona derrota de la temporada, anotant només 1 diana en les 2 primeres jornades.

El Solideo PHC Sant Cugat ha arrencat el partit amb una pressió alta a les seves rivals, fet que ha permès a les vermell-i-negres recuperar pilotes en el centre del camp i llançar atacs ràpids. Amb això, i en una d'aquestes accions defensives, a punt ha estat de sorprendre Alba Ambrós, però el seu xut ha estat ben aturat per la portera rival. Les locals no han desistit en el seu objectiu de seguir pressionant a les biguetanes, i durant els primers minuts, han estat les protagonistes de les accions ofensives, no obstant això, no han pogut perforar la xarxa rival.

Amb el pas del primer parcial, l'ORKLA Bigues i Riells ha començat a moure la pilota i ha tingut les seves primeres arribades, tanmateix, s'ha trobat amb una Iranche 'Cheta' Candal excelsa sota pals. Quan semblava que les visitants estaven reaccionant, però, Ariadna Aviles, en una recuperació, ha encarat en solitari la porteria rival per forçar un penal que no ha pogut aprofitar Anna Martín.

En el tram final de la primera part, en una jugada iniciada amb un 2 contra 2, les visitants han obert l'electrònic després d'una gran acció individual. El gol ha encoratjat a l'ORKLA Bigues i Riells, que ha aprofitat el seu estat de gràcia per buscar contínuament la porteria del Solideo PHC Sant Cugat, però no ha pogut superar una grandiosa Candal. Per la seva banda, les vermell-i-negres no han defallit en el seu intent de buscar la igualada abans del pas pels vestidors.

Superioritat clara de les locals en la represa

Només arrencar la segona part, Laura Porta ha gaudit d'una gran ocasió per empatar el partit, però no ha pogut superar la portera biguetana. A més, les vermell-i-negres han demostrat la seva ambició per tornar a posar les tables i si no fos pel pòster, Andrea Massons ho hagués aconseguit en un xut llunyà. En aquests primers 10 minuts, les vermell-i-negres han pujat un punt d'intensitat, fent suar de valent l'arquera visitant.

El Solideo PHC Sant Cugat estava avisant i a punt ha estat d'anotar Alba Ambrós, però la diana seguia resistint-se per a les locals. Per la seva banda, la falta d'encert ha acabat condemnant a les vermell-i-negres, i és que en un contraatac, les verd-i-negres han aprofitat per ampliar l'avantatge (0 a 2). El gol ha deixat molt tocades a les locals, que han provocat la desena infracció, permetent a les visitants el llançament de falta directa. Per sort, de nou Candal s'ha mostrat molt segura defensant la porteria.

Les vermell-i-negres, tot i caure 0 a 2, han estat valentes i han buscat la manera de ficar-se en el partit. Així doncs, i encara amb més de 2 minuts en joc, Txell Gimeno, amb una mica de fortuna, ha pogut retallar distàncies. A més, només 7 segons més tard de la diana, una errada visitant ha deixat sola a Maria Just perquè pogués igualar el partit, però la santcugatenca no ha pogut aprofitar l'ocasió. En la següent jugada, tanmateix, l'ORKLA Bigues i Riells ha aprofitat els espais creats pel Solideo PHC Sant Cugat per sentenciar el partit (1 a 3), restant el darrer minut de joc.

En acabar el partit, el tècnic del Solideo PHC Sant Cugat, Beto Borregán, ha afirmat estar content amb el plantejament de joc de les jugadores: "Estic content amb l'evolució de l'equip i amb l'actitud de les jugadores, que corren i juguen. Tot i això, l'OK Lliga costa molt i el fet de no marcar penalitza molt. Les rivals, per contra, han tingut 3 o 4 jugades clares i les han aprofitat. Crec que un empat hauria sigut just, perquè hem tingut moltes ocasions nosaltres":

Amb aquesta derrota, les santcugatenques segueixen sense estrenar el seu casiller particular de punts, amb 2 desfetes en 2 jornades. En la pròxima, les vermell-i-negres rebran la visita del Cerdanyola CH, el dissabte 1 d'octubre a les 18 hores.