El FC Barcelona, primer rival del PHC Sant Cugat en la Lliga Catalana Plata

Els santcugatencs han quedat enquadrats en el grup 3 i lluitaran per acabar líders i classificar-se per a la fase final

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat es prepara per al seu debut en la Lliga Catalana Plata, una competició que competeixen tots els equips catalans de l'OK Lliga Plata. Els santcugatencs, amb això, iniciaran la competició a casa el FC Barcelona, el dijous 16 de setembre, amb l'objectiu de sumar el primer triomf oficial de la temporada.

A més del FC Barcelona, els santcugatencs comparteixen el grup 3 amb el CE Vendrell, conjunt que visitarà la ZEM Rambla del Celler el dimecres 22 de setembre, i el CH Olot, equip amb el qual tancaran la fase de grups en la seva visita el diumenge 26 de setembre. "Els conjunt d'Olot ha assolit aquest any l'ascens, així que poc sabem d'ells. Pel que fa al CE Vendrell (equip recentment descendit) i al FC Barcelona, ambdós han patit canvis, així que haurem de veure quin és el seu joc" ha explicat el tècnic Joan Carles Vadillo. Els primers classificats de cada grup (hi ha 4) disputaran la fase final de la competició.

Amb tot, els santcugatencs aprofitaran aquesta competició per a preparar el seu debut en l'OK Lliga Plata Sur vers el CP Vic, el dissabte 16 d'octubre, tal com ha assenyalat Vadillo: "És una competició que ens ajudarà a agafar la forma i serà un bon moment perquè les noves incorporacions s'adaptin. No obstant això, jugarem cada partit per guanyar".

 

Més info: Grup complicadíssim per al PHC Sant Cugat que té per objectiu l'ascens a OK Lliga

 
Comentaris

Destaquem