Félez: "Demano a alguns clubs de futbol de la ciutat que no vinguin a emprenyar"

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov ho ha dit en l'acte de cloenda de la temporada 2013-2014

Els jugadors, els protagnistes de la festa de cloenda. FOTO: Artur Ribera Els jugadors, els protagnistes de la festa de cloenda. FOTO: Artur Ribera
Un any més, la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov ha organitzat el tradicional acte de cloenda de la temporada 2013-2014. Ho ha fet aquest dijous, 12 de juny, a la tarda, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Durant l'acte, la direcció tècnica esportiva del club, que encapçala Antonio Sánchez, ha lliurat diferents distincions (premis a l'assistència, regularitat i comportament), diplomes (als equips prebenjamins) i obsequis als jugadors.

L'acte ha est presidit, entre d'altres personalitats, per Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Jordi Durà, directiu del Futbol Club Barcelona; Joan Soteras, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Un valor afegit
Jordi Durà ha explicat en els parlaments que la PB Sant Cugat "és una penya del Barça amb molts equips de futbol i, això, li dona un plus com a penya del FC Barcelona". Joan Soteras ha destacat que la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov "és un club seriós". Per la seva banda, Xavier Tizón ha agraït "la moltíssima feina que fa la la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov per a la ciutat. És una feina ben feta i reconeguda".

Félez, crític
Josep Maria Félez ha estat molt crític amb alguns clubs de futbol de la ciutat: "En aquests clubs els demano que portin els seus entrenadors al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. La nostra direcció tècnica els formarà perquè no vinguin a emprenyar, a captar nens de la la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov".

32 equips
Aquesta temporada 2013-2014 la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov ha comptat amb 22 equips de competició més 10 equips prebenjamins (que no competeixen), amb un total de 32 entrenadors. Els 22 equips de competició són: 1 equip amateur, 2 juvenils, 3 cadets, 4 infantils, 6 alevins, i 6 benjamins. L'entitat ha comptat aquesta campanya amb 430 jugadors.

 
Comentaris

Destaquem