Félez: "La Penya Blaugrana Sant Cugat ha volgut reconèixer la fidelitat dels socis a l'entitat"

Com ja va passar l'any 2006, la Penya Blaugrana Sant Cugat ha lliurat una insígnia de plata a 25 socis que fa un mínim de 25 anys que són socis d'aquesta entitat esportiva i social

La Penya Blaugrana Sant Cugat, amb 32 anys d'història, ha reconegut aquest diumenge, 15 d'abril, amb una insígnia de plata a la fidelitat de 25 socis d'aquesta entitat esportiva i social que, com a mínim, ja fa 25 anys que són socis de la PB Sant Cugat. Entre aquests, cal destacar als expresidents Martín Reverte i Àngel Benito. D'altra banda, també hi ha 20 associats que no han pogut participar d'aquest acte i que també rebran la seva insígnia. L'acte també ha comptat amb l'actuació del Quintet de Vent de l’OBC, format per músics que pertanyen a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Aquest reconeixement s'ha celebrat a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, amb la participació d'unes 75 persones. L'acte ha estat presidit, entre d'altres personalitats, per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social del Futbol Club Barcelona; Pere Valentí Mora, exporter del primer equip de futbol del FC Barcelona, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Reconeixement als socis
Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, que ha estat l'encarregat d'obrir els parlaments, ha assenyalat que amb aquest acte, "la Penya Blaugrana Sant Cugat vol reconèixer la fidelitat d'uns socis cap a un projecte i uns colors d'una entitat. Els socis són el més important de la PB Sant Cugat". En aquesta mateixa línia, Félez ha tingut un record especial "per tots aquells socis que ens han anat deixant i que eren una part important de l'entitat". El president de la PB Sant Cugat també ha destacat que "aquest és un acte que no poden fer moltes entitats".

Per la seva banda, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha destacat la importància "de donar valor a ser soci d'una entitat durant 25 anys. Té molt de mèrit". Finalment, Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social del Futbol Club Barcelona, ha lloat la tasca de la PB Sant Cugat: "És una penya del Barça activa i sempre esteu fent coses".

Aquesta és la segona vegada que se celebra un acte d'aquest tipus. La PB Sant Cugat ja ho va fer l'any 2006.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem