Félez: "No podem trencar relacions amb el Sant Cugat Esport FC perquè no existeixen"

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat ha fet aquestes declaracions al TOT Sant Cugat després de l'assemblea ordinària de l'entitat

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha tornat a criticar, una vegada més, el fet que entrenadors del Sant Cugat Esport FC contactin amb pares i jugadors de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov per fitxar jugadors del seu futbol base, sense contactar prèviament amb la PB Sant Cugat. A més, segons Félez, amb el vistiplau de la directiva. En declaracions al TOT Sant Cugat, Félez ha assegurat que "no entrarem en el seu joc brut" i que "no tenim cap relació amb el Sant Cugat Esport FC. Ells no la busquen i nosaltres tampoc. És més, jo no en vull saber res. La PB Sant Cugat no trenca relacions amb el Sant Cugat Esport FC perquè no n'hi ha. No es poden trencar perquè no existeixen". Félez ha explicat que "en el Sant Cugat Esport FC tenen gent que inculquen uns valors que no són bons pel món del futbol".

Félez: "L'Ajuntament hi ha de prendre part"

L'assemblea de la PB Sant Cugat s'ha fet a la seva seu social. FOTO: À. L. P.

El president de la PB Sant Cugat té molt clar que l'Ajuntament de Sant Cugat ja hi hauria d'haver intervingut: "L'Ajuntament hi ha de prendre part. Fa un any ja li vaig dir al regidor d'Esports, Eloi Rovira, que li deixava aquesta problemàtica a les seves mans, abans que es fes massa gran".

Josep Maria Félez ha dit que "en la celebració del seu centenari, el Sant Cugat Esport FC es va portar bé perquè em van convidar. Però jo no hi vaig voler anar perquè no crec que d'una banda es pugui convidar a una entitat i de l'altra fer la guerra pel seu compta".

Josep Maria Félez ha fet aquestes declaracions al TOT Sant Cugat després de l'assemblea general ordinària de socis que s'ha celebrat aquest divendres, 31 de març, a la nit, a la seva seu social de 38 anys d'història. Un local que, segons ha explicat el directiu Sergi Fontgivell, fa mesos que s'hi està fent moltes millores, amb inversions, i que està obert tot el dia. També ha explicat que des del juliol del 2016 l'empresa Jomilasa ha passat a explotar la gestió del bar-restaurant de la seu, i que la junta n'està satisfeta.

I les pistes de Sant Francesc?

Equips de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov passaran a entrenar a les Pistes Municipals de Sant Francesc, en un projecte que fa temps va redactar l'Ajuntament i que encara s'ha d'executar. "El regidor d'Esports em va trucar i em va dir que les obres estaran acabades el pròxim mes d'octubre. Espero que sigui així".

Joan Carles Galofré ha estat el responsable d'explicar els molts actes que l'entitat ha organitzat el 2016 i els que continuarà convocant aquest 2017, en el seu pla director. Destaquen, entre altres, la quarta edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 'Enganxa't als bons hàbits...' (6 de maig); la Festa de Cloenda de la temporada 2016-2017 (juny), la setena Festa de la Infància (11 de juny); triangular de futbol -7 de jugadors veterans de més de 55 anys i que són exjugadors del FC Barcelona; lliurement d'insígnies a socis que compleixen 25 anys de socis a l'entitat; un col·loqui sobre exjugadors hongaresos del FC Barcelona; la presentació dels equips de la temporada 2016-2017, i la celebració amb un dinar del 38è aniversari. "Som una entitat viva i activa", ha afirmat Galofré.

La trentena de socis que han assistit a l'assemblea han aprovat el pressupost de l'any 2017 pel que fa a l'àrea social de l'entitat, que és de 48.400 euros. Del 2016 hi ha hagut un superàvit de 10.563,95 euros. També s'ha aprovat l'estat de comptes de l'àrea esportiva del 2016, amb 301.164 euros, amb un superàvit de 17.682 euros.

Entre les millors 10 penyes del món

Josep Maria Félez ha explicat que tot i que no és una xifra documentada, fonts del FC Barcelona li han dit que la PB Sant Cugat "és una de les 10 millors penyes del Barça del món".

Josep Maria Félez ha explicat que Rafa Miriel ha estat baixa de la junta directiva, i l'assemblea ha aprovat la ratificació de Sergi Fontgivell com a vicepresident 3r de la PB Sant Cugat, que té 902 socis.

 
Comentaris

Destaquem