El femení del Qbasket Sant Cugat inicia la 2a Catalana amb victòria

Les santcugatenques debuten a la categoria amb un triomf com a locals per 37 a 26 davant el CB Granollers 2

El femení del Qbasket Sant Cugat ha debutat amb victòria aquesta temporada a la 2a catalana, davant el CB Granollers 2 per un baix resultat de 37 a 26. Amb això, les santcugatenques sumen el primer triomf del curs en aquesta fase prèvia.

En el partit disputat el diumenge 26 de setembre a la ZEM Rambla del Celler, les santcugatenques han anat la majoria dels minuts per sobre en el marcador i han pogut endur-se el primer triomf del curs. El primer quart ha acabat amb un parcial amb pocs punts (5-6), el segon també ha estat d'un parcial baix amb 7 punts anotats per les locals, per només 3 de les visitants, que han fet que el partit anés al descans amb un 12 a 9 a favor de les de David Oliver.

En el tercer quart el Qbasket Sant Cugat ha posat distàncies en el marcador i ha estat, on amb un parcial de 16 a 6 ha marcat les diferències en el partit i ha marxat als darrers 10 minuts amb un marcador a favor de 13 punts (28 a 15). Ja en el tram final del partit, un parcial de 9 a 11 ha posat el 37 a 26 final i ha decretat la primera victòria del curs per al Qbasket Sant Cugat. La jugadora mes destacada del conjunt local ha estat Paula Pérez amb 9 punts, màxima anotadora del partit.

L'entrenador de l'equip, David Oliver ha valorat positivament el primer triomf de la temporada: "A la primera part hi ha hagut molt poca anotació, ja que hi ha hagut nervis, bones defenses i poc encert en atac, però a partir del tercer quart hem defensat millor i hem començat a córrer, i això ha fet que afrontéssim el darrer quart amb tranquil·litat. L'objectiu d'aquesta temporada és seguir creixent com a equip, hi ha moltes jugadores de la passada, però som un equip molt jove i en partit durs com avui hem de millorar i a partir d'aquí competirem segur".

Amb tot, la propera jornada les santcugatenques visitaran la pista del Femení Maresme-UE Mataró, que en el seu debut s'ha imposat a l'AECAM Malgrat per 38 a 82 i s'ha col·locat líder del grup. El partit es disputarà el dissabte 2 d'octubre a les 19:00 hores.