El Sant Cugat FC perd tres punts clau i no aconsegueix la tercera posició

Les santcugatenques han perdut per 1 a 3 contra l’Escola Futbol Mataró a casa

El femení del Sant Cugat FC ha perdut 1 a 3 contra l'Escola Futbol Mataró aquest diumenge 5 de novembre al ZEM Jaume Tubau. Les locals no han aconseguit passar la defensa mataronina i perden 3 punts decisius contra el seu rival directe a la lliga.

Els dos equips han començat el partit amb molta intensitat i els locals han tingut la primera ocasió minuts més tards del xiulet inicial, però L'Escola Futbol Mataró no deixava que les santcugatenques els agafessin l'avantatge primer. Passaven només uns minuts de l'inici, quan la jugadora mataronina Cristina González  marcava amb un xut per l'esquadra des de fora de l'àrea posant el 0 a 1 per a les visitants. Després del gol les de Juli Garcia han començat a perdre el ritme davant un Mataró que arribava a porteria i que no deixava passar de la meitat del camp a les santcugatenques.

L'equip rival estava sent superior, però el Sant Cugat FC a partir de la meitat de la primera part ha estat trobant alguna ocasió més clara, com un córner que ha parat la portera visitant o un centre de la capitana des de tres quarts de camp, però que la formació defensiva del maresme sempre parava abans d'arribar a porteria. Aquests últims tot just passava l'equador de la mitja part, Queral Fabregues aconseguia ,en una carrera des de meitat del camp, fer el segon gol del partit, acabant així la primera part amb 0 a 2 per a l'Escola Futbol Mataró.

WhatsApp Image 2023 11 05 at 18.35.41

Una segona part que feia creure a l'afició però que no ha tingut bon final

Els visitants han entrat amb molta motivació a la segona part arribant més a porteria i trobant espai per passar a la defensa santcugatenca que no trobava la seva millor versió al principi dels segons 45 minuts. Quan passaven 15 minuts de la segona part, en un contraatac de les rivals Cristina Albella ha xocat amb una jugadora visitant i ha hagut de ser atesa pel cos mèdic. Tot seguit la mateixa jugadora ha rebut una entrada forta que l'ha tornat a deixar estirada a la gespa del ZEM Jaume Tubau, afortunadament ha pogut continuar una vegada ha estat atesa.

Quan passàvem la meitat de la segona part, en una jugada a pilota parada Ariadna Formet aconseguia fer l'1 a 2 amb un gol per l'esquadra baixa reduint així la distància amb el rival. Després d'anotar el Sant Cugat FC s'ha ficat encara més el partit amb uns minuts magistrals per a l'equip de Juli Garcia que no han pogut a aprofitar a causa del bon afer defensiu de les mataronines que aconseguien fer l'1 a 3 en un contraatac iniciat des de mig camp. Tot i que les rivals encaria volien agumentar la distància després del gol la portera santcugatenca Houda Benazid no els hi deixava i quan quedaven 15 minuts per finalitzar la segona part el resultat es mantenia 1 a 3 tot i que el Sant Cugat començava a arribar amb més freqüència a l'àrea rival. Finalment, l'àrbitre marcava el final del partit amb un resultat d'1-3 per a l'Escola Futbol Mataró.

Arnau González, 2n entrenador de l'equip femení del Sant Cugat FC, considerava que l'equip no aconseguia entrar al partit: "Hi ha hagut molts trams de partit on no hem aconseguit entrar. La primera part hem tingut 40 minuts realment dolents. Es veritat que l'equip respon els últims 5 minuts però només son aquests minuts i la segona part, el mateix. Contra rivals que estan a munt i que volen competir no et val tenir només petits trams de partit, has de tenir 80 minuts bons".

Amb aquesta derrota contra un rival directe, el conjunt entrenat per Juli Garcia manté la seva posició de quart a la lliga i la setmana que ve marxarà a Terrassa per enfrontar-se contra la Fundació Terrassa de Futbol el dia 11 de novembre a les 17.15h.