Fernández, Pérez, Monsó i Sala fan podi a l'estatal sub-18 d'atletisme

Clara Fernández, de només 15 anys, ha guanyat la prova de salt de perxa, amb un salt de 3,91 metres, el que significa nou rècord de Catalunya sub-18

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha aconseguit 4 medalles en el 68è Campionat d'Espanya Sub-18 a l'Aire Lliure. Clara Fernández Ortiz ha guanyat la prova de salt de perxa, amb un salt de 3,91 metres, el que significa nou rècord de Catalunya sub-18. Fernández ha estat molt superior a la segona classificada, Jaione Mikeo (Grupompleo Pamplona Atlético), que ha saltat 3,76 m.

Fernández és 3a al rànquing mundial sub-18 en Pista Coberta

La santcugatenca, de tan sols 15 anys, també va guanyar l'estatal sub-18 en pista coberta, el 9 de març, a València, amb un registre de 4.01 m, on va fer millor marca personal. Aquesta temporada 2019 també ha conquerit els campionats de Catalunya en Pista Coberta, a Sabadell, i a l'Aire Lliure, a Palafrugell. En l'actualitat, Fernández és 3a al rànquing mundial de la IAFF en la categoria sub-18 en pista coberta.

Fernández, al Festival Olímpic de la Joventut Europea

La Federació Espanyola d'Atletisme ha convocat a la santcugatenca Clara Fernández perquè participi en el Festival Olímpic de la Joventut Europea, que començarà el 20 de juliol a Bakú. Així, serà la primera vegada que aquesta atleta prendrà part en aquesta competició de primer nivell, també com a integrant de la selecció espanyola.

Podis de Nerea Pérez, Anna Monsó i Marc Sala

En la mateixa prova de salt de perxa, Nerea Pérez ha finalitzat 3a, amb un salt de 3,71 m. Els altres dos podis a l'estatal han estat per a Anna Monsó, 2a en els 200 m (24.55 m), i Marc Sala, 3r en triple salt (14,45 m).

En aquest 68è Campionat d'Espanya Sub-18 a l'Aire Lliure, que s'ha fet el 22 i 23 de juny a Castelló, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha finalitzat en la 8a posició en la classificació general de clubs, entre 131 entitats participants.