Fernando Ruiz i Olga Álvarez, els millors atletes de Sant Cugat de la 15a Sant Silvestre

Ruiz, 16è atleta absolut de 2.024 corredors, i Álvarez, 126a, ja van guanyar el 23 de juliol la primera edició de la Cursa Nocturna Popular MoonRace, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat

El santcugatenc Adam Díaz Vila, premiat amb la millor disfressa individual. FOTO: David Molina El santcugatenc Adam Díaz Vila, premiat amb la millor disfressa individual. FOTO: David Molina
El rubinenc Antonio Romero Bolívar, guanyador del Concurs de Fotografia. FOTO: David Molina El rubinenc Antonio Romero Bolívar, guanyador del Concurs de Fotografia. FOTO: David Molina
Fernando Ruiz de Pedro (atleta independent), en categoria masculina, i Olga Álvarez Rubio (Diputació de Barcelona), en la femenina, han estat premiats aquest divendres, 10 de gener, per l'organització com els millors atletes de Sant Cugat de la 15a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat Gran Premi Ibercaja, que es va celebrar el passat 31 de desembre a la nostra ciutat. Curiosament, Ruiz i Álvarez ja van guanyar el passat 23 de juliol la primera edició de la Cursa Nocturna Popular MoonRace, que es va celebrar al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, amb més d'un miler de participants.

Fernando Ruiz de Pedro, de 40 anys, va finalitzar la quarta edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat en la 16a posició absoluta entre un total de 2.024 corredors, amb un temps de 33 minuts i 31 segons. El santcugatenc va finalitzar 43è en l'última edició de la Marató de Barcelona, amb un temps de 2 hores, 39 minuts i 21 segons.

Olga Álvarez Rubio, de 42 anys, va acabar la Sant Silvestre en la 126a posició general amb una marca de 39 minuts i 24 segons. Álvarez va aconseguir al 2013 una tercera posició en els 5.000 metres i una cinquena plaça en els 1.500 metres en el Campionat d'Espanya de Veterans. L'atleta de Sant Cugat és una corredora fixe en les diferents proves atlètiques que se celebren al municipi, com el Cros Ciutat de Sant Cugat, la prova de 5 quilòmetres de la Mitja Marató de Sant Cugat, i la Sant Silvestre de Sant Cugat.

Molts premis
L'organització ha premiat del 4rt al 17è classificat de la categoria absoluta masculina i femenina, amb diferents premis com vambes, pulsòmetres, pernils i lots esportius. També han estat guardonats els millors classificats de totes les categories. La UA Rubí ha estat distingit com el millor club d'aquesta Sant Silvestre.

Les millors disfresses, el millor club i el millor fotògraf
El santcugatenc Adam Díaz Vila, 723è en la cursa, ha estat guardonat amb la millor disfressa individual (anava disfressat de pollastre) de la prova, mentre que atletes del Club Mindunguis Team de Castellbisbal s'han endut el premi a la millor disfressa col·lectiva (anaven vestits de San Fermín). Els dos premis consisteixen en un bitllet d'avió gratuït per a dues persones. D'altra banda, el rubinenc Antonio Romero Bolívar ha estat el guanyador del Concurs de Fotografia.

Vuit caixes d'aliments per a Càritas Sant Cugat
Segons l'organització, la Sant Silvestre ha recollit 8 caixes d'aliments de primera necessitat per a Càritas Sant Cugat, en una iniciativa que s'ha posat en marxa en aquesta edició.

Aquest tradicional acte d'entrega de premis de la Sant Silvestre de Sant Cugat s'ha celebrat a l'ajuntament de Sant Cugat, amb la presència d'unes 75 persones. L'acte ha estat presidit, entre d'altres, per Xavier Tizón, regidor d'Esports de Sant Cugat; Montserrat Cespedosa, directora de l'oficina d'Ibercaja de Sant Cugat, i Domingo López, director tècnic de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat.

Cal recordar que els campions de la 15a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat van ser Omar Oughzif (Joventut Atlètica Sabadell) i Nora Falaki. Oughzif va fer un temps de 29 minuts i 56 segons, i Falaki, de 36 minuts i 4 segons.

La 15a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l'han coorganitzat, un any més, el Club Atlètic Barcelonès i l'Ajuntament de Sant Cugat. Ha estat la vuitena i última prova puntuable pel Circuit l'Aliança.

 
Comentaris

Destaquem