Ferran Paredes (UESC) guanya el Torneig Estatal de tennis taula

El palista vermell-i-negre es va fer amb la medalla d'or en la categoria de persones amb discapacitat intel·lectual

El jugador Ferran Paredes, de la secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat, va guanyar la medalla d'or en el Torneig Estatal en la categoria de persones amb discapacitat intel·lectual, una competició que es va celebrar entre l'1 i el 3 de març. El vermell-i-negre es va mostrar molt sòlid, i només va cedir 1 set en tota la competició.

Amb això, Paredes va guanyar la final 0 a 3 davant Jordi Dinares, mentre que en les semifinals s'imposava 1 a 3 a Daniel Ramírez. Anteriorment, en els quarts de final havia guanyat 0 a 3 a Daniel García i en la fase de grups va vèncer els 3 duels disputats, tots ells per 3 a 0.