Ferrón, de l'Olimpyc Floresta FS: "És important que ens creiem que podem guanyar el derbi"

La capitana de l'Olimpyc Floresta FS analitza les sensacions del conjunt florestà abans del derbi vers a l'FS Sant Cugat

El conjunt femení de l'Olimpyc Floresta FS visitarà, el dissabte 17 d'abril a les 19 hores, la pista de l'FS Sant Cugat, en el primer derbi santcugatenc i únic d'aquesta temporada de la Primera Divisió. És per això, que el TOT Sant Cugat ha parlat amb Irene Ferrón, capitana del conjunt florestà, per conèixer com arriba l'equip al partit.

Ferrón fa 11 anys que defensa la samarreta de l'Olimpyc Floresta FS, d'ençà que va arribar el 2010, en la categoria infantil, i demostra que sent els colors: "És un partit que agafem amb moltes ganes i que és viu amb bastant rivalitat per part dels 2 conjunts. Nosaltres sortirem a totes".

Actualment el conjunt florestà se situa en la 6a posició, amb 9 punts, després de sumar 3 victòries consecutives en l'inici de la competició. No obstant això, l'equip ha encadenat 2 derrotes seguides, després de caure 3 a 4 vers l'FS Parets i cedir 0 a 2 davant el CFS Arenys de Munt. "És veritat que aquesta dinàmica ens pot influir i fer que tinguem més pressió, sobretot perquè juguem davant de l'FS Sant Cugat. Tanmateix, ambdós partits vam controlar i vam perdre als instants finals i crec que el resultat no mostra el joc que vam fer" ha afegit Ferrón.

La capitana florestana, a més, treu ferro al fet que només siguin 8 jugadores a l'equip: "En aquesta categoria la majoria de partits tenen una intensitat molt elevada i es nota que només tenim 3 canvis. Tanmateix, sempre ens fem costat entre totes perquè mai cap falli. Som molt amigues dins i fora del camp i això es nota".

Finalment, Irene Ferrón ha especificat que hi haurà molta igualtat en el partit: "Crec que serà un resultat molt parell, que guanyarem nosaltres, però per 1 o 2 gols de diferència. El més important serà treballar fins al final i creure'ns en tot moment que podem sumar els 3 punts".

 
 
Comentaris

Destaquem