Festa i homentage al Club Bàsquet Sant Cugat

S'espera que prop de 100 exjugadors i entrenadors participin a l'acte

Aquest dissabte, 8 de juliol, se celebrarà al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler un dels actes en commemoració que Sant Cugat sigui Ciutat del Bàsquet Català. 


Per començar, a les 18:30 hores es farà la inauguració d'una exposició de fotografies del Club Bàsquet Sant Cugat. Es tracta de la primera entitat d'aquest esport que hi va haver al municipi, i va ser creada el 1943. El 1993, després de la seva desaparició, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) va agafar el relleu. L'acte comptarà amb fotografies de jugadors i entrenadors de la història del club, i, com explica l'exjugador Miquel Martínez, té l'objectiu de rememorar la història del club.

El partit

Al finalitzar la inauguració es retrà homenatge a Ramon Trenchs, qui fou president de l'equip santcugatenc i va aconseguir donar-li importància i rellevància al club. Seguidament, cap a les 19 hores, començarà un partit entre una selecció d'antics jugadors santcugatencs i el segon equip de veterans del FCBarcelona. En acabar, prop d'un centenar de jugadors i entrenadors de totes les èpoques celebraran un sopar al Restaurant Mas Janer.

 
Comentaris

Destaquem