Festival anotador de l'Olimpyc Floresta FS per allargar la seva bona ratxa

Els florestans han anotat tots els seus gols en la represa del partit i encadena 4 victòries seguides com a local

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS s'ha imposat amb claredat a l'FS Castellar, i és que els blau-i-blancs han guanyat 6 a 0, el dissabte 11 de febrer. Els locals, tot i la golejada, han hagut de suar de valent, ja que totes les seves dianes han arribat en la represa del partit, certificant un brillant partit Pau Ruiz amb 3 dianes.

Així doncs, partit complicat per als florestans, i és que en els primers 20 minuts, l'Olimpyc Floresta FS no ha estat capaç de perforar la porteria rival. En la represa, no obstant això, els blau-i-blancs han sortit amb una altra actitud i ràpidament han obert l'electrònic, amb un gol de Pau Ruiz. l'avantatge ha donat ales als locals, que s'han bolcat cap a la porteria rival, i amb gols de Guillem Munté, David Levy i Aaron Ikechukwu han encarrilat el triomf (4 a 0). Ja en els darrers minuts, Pau Ruiz, amb un doblet, ha sentenciat el partit amb el definitiu 6 a 0.

Amb aquest triomf, l'Olimpyc Floresta FS allarga la seva bona dinàmica i certifica la seva 5a victòria en els darrers 6 partits disputats. En la pròxima jornada, els florestans visitaran el Parets FS, el dissabte 18 de febrer, conjunt de la part baixa de la classificació.