Festival anotador de l'Olimpyc Floresta FS per arrencar el 2023 amb un ampli somriure

Els florestans han estat un vendaval pel seu rival, anotant fins a 6 gols en la represa del partit

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha començat el 2023 de la millor manera, i és que l'equip ha derrotat 1 a 8 al CFS Montcada, el dissabte 14 de gener. Els visitants, però, han hagut de treballar de valent, i després del 0 a 2 de la mitja part, han estat un corró en la represa.

Així doncs, després dels minuts inicials de tempteig, ha estat l'Olimpyc Floresta FS el que ha pogut posar-se per davant, gràcies a una diana de Marc Cerqueira. A més, abans del pas pels vestidors, els florestans han aconseguit ampliar la seva renda, amb un gol de Guillem Munté.

La 2a part, així, arrencava amb un partit encara per decidir, no obstant això, un altre gol de Marc Cerqueira i la diana de Pau Ruiz han pogut encarrilar l'enfrontament per als florestans. El CFS Montcada no ha defallit, i ha buscat reenganxar-se amb un gol, restant encara més de 10 minuts de joc. Així i tot, la diana dels locals ha estat un miratge, i és que l'Olimpyc Floresta FS ha dilapidat qualsevol opció de remuntada, amb les anotacions d'Adrià Santaolalla per partida doble i els gols de David Levy i Marc Cerqueira.

Amb aquest triomf, els florestans encadenen la seva 4a jornada consecutiva sense perdre, sumant 10 dels darrers 12 punts en joc. En la pròxima jornada, l'Olimpyc Floresta FS rebrà la visita de la Unió Santa Coloma Futsal, el dissabte 21 de gener, conjunt situat en la 3a posició i 2 punts per sobre dels florestans.