Festival anotador del PHC Sant Cugat en el darrer partit com a local

Les vermell-i-negres van ser un corró davant un conjunt que s'està jugant la permanència, anotant 8 dianes en els darrers 25 minuts

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va acomiadar-se per la porta gran de la seva afició, i és que en el darrer partit a casa de la temporada, les vermell-i-negres van guanyar 8 a 3 al CP Las Rozas, el dissabte 22 d'abril. Amb la permanència ja a la butxaca, i sense més ambició que l'ha de finalitzar en la 7a posició, les santcugatenques van oferir un recital golejador, amb 8 dianes en la segona part.

Així doncs, tot i els 11 gols viscuts en el duel, el marcador reflectia el 0 a 0 en el pas pels vestidors, en un parcial en el qual el més destacat va ser la targeta blava a Laura Porta en els primers compassos. En la represa, les santcugatenques sortien com un vendaval, i en els primers 7 minuts, anotaven 4 dianes, gràcies a un doblet de Laura Porta i les dianes de Txell Gimeno i Anna Martín. En el tram final, les visitants semblaven reaccionar, i retallaven distàncies amb el 6 a 3, però 2 gols d'Alba Ambrós dilapidaven qualsevol opció de remuntada.

Amb aquest triomf, el Solideo PHC Sant Cugat escala a la 7a posició de la classificació i tancarà la competició visitant el CP Manlleu, amb l'objectiu d'aconseguir un punt que el certifiqui en aquesta 7a posició de l'OK Lliga.