Festival final del Club Artística de Sant Cugat per tancar una bona temporada

Més de 250 pares i mares entregats han pogut gaudir del "creixement exponencial" de les gimnastes del club en aquesta temporada 2018-2019 abans de tancar el curs

Diumenge al matí s'ha celebrat la festa de final de la temporada 2018-19 al Pavelló 3 de la ZEM del Club Artística Sant Cugat amb èxit de convocatòria: 250 persones han pogut veure com les 75 gimnastes del club demostraven tota la tècnica que han adquirit en el present curs en els 13 balls totals que s'han pogut veure. Després, cadascuna de les gimnastes ha rebut un diploma personalitzat.

Segons Núria Palos, presidenta i fundadora del club, la temporada ha estat un èxit perquè "les nenes han pujat el nivell i han tingut un creixement exponencial de tècnica". La jornada, ha valorat, "ha estat molt positiva", encara que no s'ha acabat l'any del tot per l'Artística, ja que el cap de setmana que ve hi ha el torneig de salts i el següent, els Campionats de Catalunya. Segons Palos, en el de salts no busquen fer un gran resultat perquè és una prova "d'experimentació" per les gimnastes que l'any que ve pugen de categoria. D'altra banda, dels Campionats sí que esperen treure'n bons resultats: "de les dues gimnastes esperem que almenys 1 pugi al podi".

A falta d'aquestes dues proves, el club tanca la temporada de manera excel·lent i molt satisfets amb el treball de les gimnastes.

 
Comentaris

Destaquem