Final santcugatenca en la Copa Federació aleví d'hoquei sobre patins

Els equips del PHC Sant Cugat A i C es van trobar en la final, després de resoldre positivament les seves respectives semifinals disputades també dissabte 9 de juny a L'Espluga de Francolí.

Els equips alevins A i C del Pati Hoquei Club Sant Cugat van disputar el dissabte 9 de juny la final de la Copa Federació. Disputada a L'Espluga de Francolí (Tarragona) a les 18.30h, el primer equip es va imposar per un marcador de 6 gols a 1.


Ambdós equips van aconseguir classificar-se a la Final Four disputada a L'Espluga de Francolí el dissabte 9 de juny. El PHC Sant Cugat A venia d'eliminar al Club Patí Congrés A en els vuitens i al Club Patí Taradell B en els quarts de final. Per la seva banda, l'equip C guanyava al Club Patí Hoquei Olot B i a l'Alcañiz Club Patín per arribar a la fase final.


En la primera semifinal, disputada a les 9.00h, el primer equip vencia còmodament al Club Patí Tordera B, mentre que en la segona semifinal, jugada a les 11.30h, el PHC Sant Cugat C patia per a eliminar al Club Patí Manlleu B i guanyava per un ajustat 1-0.


Per a Joan Carné, entrenador del PHC Sant Cugat A: "Com a club és important aconseguir que dos equips base arribin a la final. La intenció és poder formar als nens perquè en un futur puguin jugar en la màxima categoria amb el primer equip". A més, en referència al seu equip, el tècnic afirma estar "molt orgullós del paper disputat pels jugadors durant la competició".

 
Comentaris

Destaquem