Finalitza amb èxit el Rafa Nadal Tour by Mapfre al CE Valldoreix

Pedro Vives, Carlota Martínez, Alejandro Davidovich i Rebeka Masárova guanyen les seves respectives finals

Pedro Vives, Carlota Martínez, Alejandro Davidovich i Rebeka Masárova han estat els guanyadors de la segona prova del circuit juvenil de tennis Rafa Nadal Tour by Mapfre, competició que s'ha disputat al Club Esportiu Valldoreix entre el 23 de maig i aquest diumenge 1 de juny. Les finals de les dues competicions, sub-13 i sub-15 (masculí i femení) s'han disputat aquest diumenge al matí. Entre les quatre categories han jugat un total de 225 tennistes.

Pedro Vives i José Antonio Arcos han protagonitzat la final més igualada de les quatre, la sub-13 masculí. Vives ha superat al seu rival en tres sets (6-4, 5-7 i 6-2). A la final femenina sub-13 Carlota Martínez s'ha imposat a Aran Teixidó amb un doble 6-2.

Pel que fa a les finals sub-15, Alejandro Davidovich i Rebeka Masárova han vençut amb molta claredat als seus rivals. Davidovich ha guanyat amb un doble 6-1 a Sergio Ruiz, mentre que la suïssa afincada a Barcelona, Masárova, ha vençut contundentment a Esther López per 6-0 i 6-0.

Lliurament de premis
A l'entrega de premis han estat presents Clàudia Blasi, directora de la Fundació Rafa Nadal i que és qui organitza el torneig, juntament a Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix, Josep Puig, president de l'EMD, i Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat.

El torneig tindrà continuitat
El club està encantat amb l'organització d'aquest torneig i la Fundació Nadal vol repetir. Ana Maria Parera, presidenta de la Fundació i mare del tennista, assegura que "el club s'ha portat de 10. Estem molt contents. Si l'any que ve ens tornen a voler, per descomptat que hi tornarem". Parera també apunta que "en aquest, a diferència del primer torneig, han participat molts nens estrangers, i això és important perquè li dóna més ressó".

3 proves i un Màster Nacional
El circuit Rafa Nadal Tour by Mapfre està impulsat per l'actual número 1 del món, a benefici de la Fundació que porta el seu nom. La competició té tres proves, més un Màster Nacional que se celebrarà a Mallorca, del 19 al 21 de setembre, en el que hi jugaran els 8 millors jugadors de cada categoria, amb la presència de Rafa Nadal. La darrera prova es jugarà a Madrid, del 18 al 27 de juliol.

 
Comentaris

Destaquem