Finalitza el Circuit Català de pàdel del CTN Sant Cugat amb 5 parelles campiones

En el campionat de la quarta categoria més alta hi han participat 90 parelles, tant en categoria masculina com en femenina

El Club Tennis Natació Sant Cugat va acollir el Circuit Català de pàdel en categoria bronze, la quarta més alta, entre el 17 de juny i el 24 del mateix mes. En el campionat han participat 82 parelles de palistes (57 masculines i 25 femenines), en 1a, 2a i 3a Masculina i 1a i 2a Femenina.

En 1a Masculina, Marc Niño i Abel Fernández, segons caps de sèrie, s'imposaven als tercers caps de sèrie, Marc García i Xavi Raventós, per 2 sets a 0 (6-4 i 6-2). Durant tot el torneig, els campions no van cedir cap set i es van imposar per 2 a 0 tant en vuitens i quarts de final, semifinals i la mateixa final. Per la seva banda, els primers caps de sèrie, Ricard Manchón i Francisco José Rodríguez queien en els vuitens de final per incompareixença.

En 1a Femenina, Mireia Recasens i Esther Pérez donaven la sorpresa, ja que partien com a segones caps de sèrie i vencien la final vers a les primeres caps de sèrie, Laura Dalmau i Júlia Gallifa per 2 sets a 0 (ambdós 6-3). Igualment que en la categoria masculina, les palistes no van cedir cap set i es van imposar en tots per 2 a 0.

Per a David Ibáñez, jutge-àrbitre del torneig i membre del club santcugatenc: "Ens agrada acollir aquest torneig en les nostres instal·lacions, ja que així fem arribar el Circuit Català als socis i poden participar", declara en relació a un torneig que és la tercera vegada que es disputa en el CTN Sant Cugat.