Finalitza l'ISSA Girl's Basketball Tournament 2013 a l'Europa International School

Hi han participat deu equips de sis països europeus. L'Europa Sports Centre ha finalitzat novè

Fins a deu escoles de sis països han participat a l'ISSA Girl's Basketball Tournament 2013, que ha tingut lloc des de dijous fins a aquest dissabte a les instal·lacions de l'Europa International School. L'Europa participa cada any en cinc competicions diferents de l'International Schools Sports Association (ISSA) i també acostuma cada any a acollir-ne algun. En aquesta ocasió ha estat un torneig de bàsquet femení per a noies d'entre 14 i 18 anys.

En l'edició d'enguany han participat equips de sis països diferents: Espanya, Portugal, Escòcia, Gran Bretanya, Alemanya i Turquia. La final l'han jugada la Southbank International School britànica i l'International School of Aberdeen escocesa. L'Europa International School de Sant Cugat ha finalitzat novè.

La filosofia
"El concepte d'aquesta competició és que les famílies de l'escola acullen a les noies estrangeres, afavorint l'intercanvi cultural", explica l'organitzador, Àlex Parera. Aquesta és la segona vegada que l'Europa acull un torneig internacional femení. En la darrera edició, l'any 2012, es va fer un torneig de futbol 7 femení.

 
Comentaris

Destaquem