Fins a 1.500 nens participen en el Campus Sant Cugat Índia

Per primera vegada a més de campus de futbol s'ha fet un de bàsquet

Una comitiva de 30 cooperants santcugatencs han realitzat durant les últimes dues setmanes de juliol el Campus Sant Cugat Índia, al districte d'Anantapur. Aquest campus, organitzat pel Sant Cugat Esport FC, en col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer, ha comptat enguany amb la participació de quatre clubs: Sant Cugat Esport FC, CFU Mira-sol Baco, UE Sant Cugat i QBasket Sant Cugat.

La gran novetat d'aquest any ha estat precisament que amb l'entrada dels dos equips de bàsquet de la ciutat, a més del campus de futbol s'ha fet un campus de bàsquet. Segons el director del projecte, Jaume Garcia, la resposta dels jugadors ha estat "espectacular": "El fet que s'afegís el bàsquet ha fet que hi hagués més gent. A més, la relació entre entrenadors i nens ha estat brutal". També ha explicat Garcia que s'han fet vuit apadrinaments: "Això també diu molt del grau d'implicació de la gent".

En total, segons l'organització, s'ha mobilitzat a 1.500 nens i nenes de diferents poblacions d'Anantapur, 1.000 al campus de futbol i prop de 500 al de bàsquet. El campus també ha comptat amb la presència de jugadors i entrenadors de l'Anantapur Sports Academy que gestiona 4 equips: U13, U15, U17, U19.

Pel que fa al bàsquet, una tasca que començava de zero, el campus ha servit també per analitzar la situació del bàsquet a la zona, i establir contactes amb la federació de bàsquet i els responsables de cara al futur. Els entrenadors s'han desplaçat a tres pistes d'Anantapur, i a més han visitat pobles per fer les seves sessions allà.

El campus de futbol ha realitzat la seva 4a edició FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem