Fins a 140 atletes participen al 6è Jugando al Atletismo

Les millors escoles de Sant Cugat en aquest campionat, en categoria aleví, s'han classificat pel Campionat de Catalunya

L'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), i amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha organitzat aquest diumenge, 23 de febrer, la sisena edició del Campionat Local de Jugando al Atletismo. Aquesta competició, que és iniciativa de la Federació Espanyola d'Atletisme, té com a objectiu apropar aquest esport a les escoles. Hi han participat al voltant de 140 atletes.

Resultats
En la categoria masculina, el primer classificat ha estat l'escola Joan Maragall A, que ha quedat per davant del Pins del Vallès A, Pins del Vallès B i Joan Maragall B. En la categoria femenina, l'escola Joan Maragall A ha repetit victòria per davant del Pins del Vallès A, Gerbert d'Orlhac i Pins del Vallès B. Aquests equips s'han classificat pel Campionat de Catalunya de Jugando al Altetismo, competició que serà classificatòria pel desè Torneig Nacional Jugando al Atletismo, que se celebrarà el 17 i 18 de maig en una ciutat encara per designar.

En la categoria benjamí, la classificació és la següent: Joan Maragall A, primer; Joan Maragall B, segon; Escola Catalunya, tercer; i Turó de Can Mates, quart.

Tots els equips participants, tant en categoria masculina com en la femenina, estaven formats per 5 atletes i han realitzat un total de 7 proves: 5 d'individuals i 2 d'equip. Les 5 proves individuals són: 10x10 metres, salt lateral, doble salt de llargada, llançament de pilota, i llançament de jabalot. Una vegada acabades les proves individuals, els atletes han realitzat una prova de relleus (llisos i tanques) i el Grand Prix.

 
Comentaris

Destaquem