Fins a 80 parelles en el 7è Open de Pàdel del Complex Esportiu de Valldoreix

Tony Navarro i Darek Riba guanyen en 1a categoria masculina i Mireia Herrada i Mar Cabrero en 1a categoria femenina

El Complex Esportiu de l'EMD de Valldoreix ha acollit des del dissabte 21 fins aquest dissabte 28 de maig el 7è Open de Pàdel, amb la participació d'un total de 80 parelles. La competició s'ha fet en 1a, 2a, 3a i 4a categoria masculina; 1a, 3a i 4a femenina; i 2a i 3a mixta. També ha repartit un total de 900 € en metàl·lic.

Els vencedors han estat Tony Navarro i Darek Riba en 1a categoria, Pere Reñé i Bernat Mir en la 2a categoria, Vicenç Bosch i Joan Ferran en la 3a categoria, i Sergi Pla i Cisco Bayo en 4a categoria. Pel que fa a les categories femenines, Mireia Herrada i Mar Cabrera han guanyat en 1a categoria, Marta Durban i Laura Gil en 3a categoria, i Monika Juaristi i Anna Comas en 4a categoria. Finalment. Anna Flo i Jordi Marin han guanyat en la 2a categoria mixta i Gemma Muray i Jordi Peinado en la 3a categoria mixta.

Després del torneig, aquest dissabte a la tarda, ha tingut lloc la Flower Power Party, amb música en directe a càrrec de Sala 2, coreografies dels tècnics de ball del Complex EMD, i exhibicions de natació sincronitzada en sec i zumba. També ha estat durant el transcurs d'aquesta festa quan s'han lliurat els premis de l'Open de Pàdel i s'ha fet un sorteig de premis gràcies als patrocinadors One For All, Mans de Sant, Coneth, Casaensantcugat.com, Macagi, Zanuy, Condis Valldoreix, la Caixa, Weapontowin, Nestlé i Qbio. Tanmateix, s'hi ha projectat la final de la Champions League de futbol.

 
Comentaris

Destaquem