La florestana Sira Armengou, bronze en l'Europeu d'halterofília

L'aixecadora va aconseguir la medalla en la modalitat d'arrencada de 49 quilograms

La florestana Sira Armengou, del Club de Peses Terrassa, va fer-se amb la medalla de bronze en el Campionat d'Europa d'halterofília en la modalitat d'arrencada, en una competició que es va celebrar a Sofia (Bulgària), entre el dilluns 12 i el dimarts 20 de febrer. Armengou, que competeix en la categoria de 49 quilograms, va aconseguir aixecar fins a 74 kg, però els 76 se li van acabar resistint.

Amb això, Armengou es mostrava molt il·lusionada amb la medalla: "Ha estat una sorpresa, ja que en el meu debut en un Europeu jo volia només superar la meva marca. Aquesta medalla és la recompensa a tot el sacrifici i a totes les hores dedicades a l'halterofília". L'or de la modalitat d'arrencada va ser per la romanesa Mihaela Valentina Cambei (aixecant 90 kg) i la plata va ser per la turca Duygu Alici (78 kg).

Armengou va participar també en la modalitat de dos temps, finalitzant en la 6a posició (90 kg), mentre que en la classificació general va acabar en la 4a posició (164 kg). En aquestes dues modalitats, els ors se'ls va endur Mihaela Valentina Cambei, les plates Duygu Alici i els bronzes van ser per Tham Nguyen.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem