FOTOS: L'ARC Sant Cugat exhibeix traça en el vol en la seva Festa del Cel

Més d'una 30a de radiopilots del club ha exhibit vols d'avions, helicòpters o drons

El Club ARC Aeromodelisme Sant Cugat ha recuperat la seva Festa del Cel, una jornada d'exhibició en la qual els pilots del club fan volar els seus aeromodels, el diumenge 26 de juny al camp de vol de Can Graells. Amb això, i emmarcat en el 40è aniversari de l'entitat, uns 35 pilots han mostrat a la ciutadania la seva traça amb el vol.

El Club ARC Aeromodelisme Sant Cugat ha recuperat la seva Festa del Cel. FOTO: Ajuntament


D'aquesta manera, Xavi Torradas, president del Club ARC Aeromodelisme Sant Cugat, ha mostrat la seva satisfacció de poder recuperar una exhibició que no se celebrava en els darrers 5 anys: "Ens omple de goig recuperar aquesta Festa del Cel en el 40è aniversari de l'entitat, en una jornada en la qual els pilots del club s'han pogut exhibir".

 


Així doncs, en aquesta jornada, els santcugatencs han pogut gaudir del vol d'avions, turbines, helicòpters, drons i fins i tot, d'un veler. A més, hi ha hagut batejos de vol per a tots aquells que s'han volgut iniciar en el món de l'aeromodelisme.

 


Finalment, l'alcaldessa, Mireia Ingla (ERC Sant Cugat), ha destacat l'obertura del club a la ciutadania: "Volem felicitar el club per tots aquests anys de bona feina i per la seva consolidació. A més, el club ha anat més enllà i ha obert portes a la ciutadania, interactuant amb instituts i acostant als joves el coneixement de la tecnologia".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem