L'FS Sant Cugat aconsegueix passar de ronda en la Copa Catalunya

Les vermell-i-negres eliminen al Badalona Futsal Iris, després que el duel s'ajornés en 2 ocasions per estar la pista mullada

El femení de l'FS Sant Cugat jugarà la següent ronda de la Copa Catalunya i ho farà després de guanyar 1 a 2 al Badalonta Futsal Iris, conjunt de la mateixa categoria, el diumenge 25 de febrer. Les santcugatenques, però, visitaven Badalona per 3r cop, després que en la seva primera visita no es pogués iniciar l'eliminatòria a causa de la humitat de la pista i de tornar-se a suspendre en la mitja part en el seu segon desplaçament a causa de la pluja, amb un 0 a 2 a favor de les vermell-i-negres.

L'FS Sant Cugat, així, supera un nou escull i ja es troba en la 4a fase de la competició, en la qual es trobarà al CEFS Rubí, conjunt que milita en la 2a màxima categoria estatal del futbol sala. Les santcugatenques ja van eliminar a l'FS Castellbisbal en la 2a fase de la competició (0 a 2).

Més info: L'FS Sant Cugat guanya i passa de ronda en la Copa Catalunya

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem