L'FS Sant Cugat allarga la seva bona dinàmica i acarona la permanència

Les vermell-i-negres encadenen 4 jornades sense perdre, sumant 10 dels 12 punts possibles

El femení del Futbol Sala Sant Cugat ha sumat una nova victòria, i és que les vermell-i-negres s'han imposat 1 a 3 davant l'AE Vallirana, el dissabte 11 de març. Les santcugatenques han construït a foc lent el triomf i agafa un avantatge important amb les posicions de descens en aquest tram final de temporada.

Amb això, el partit s'ha posat ràpidament a favor de les visitants, i és que Anna Domingo ha obert l'electrònic per a l'FS Sant Cugat en el minut 7, posant el 0 a 1 en el marcador que ja no s'ha mogut durant la primera part. En la represa, Domingo ha ampliat l'avantatge de les vermell-i-negres, mentre que Laura Botifoll ha deixat quasi sentenciat el duel (0 a 3), en els minuts finals. L'AE Vallirana no ha tirat la tovallola i ha pogut maquillar el partit amb un gol (1 a 3), insuficient per fer perillar el triomf visitant.

Amb aquesta victòria, l'FS Sant Cugat encadena 4 jornades seguides sense perdre, amb un balanç de 3 victòries i 1 empat, situant-se 12 punts per sobre del descens quan resten 6 jornades perquè acabi la competició. En la pròxima jornada, les santcugatenques rebran l'FS Sabadell, el dissabte 18 de març.