L'FS Sant Cugat elimina un equip de categoria superior en la Copa Catalunya

Les vermell-i-negres es classifiquen per als setzens de final de la competició, ronda en el qual es veuran les cares vers el CFS Eixample

El femení del Futbol Sala Sant Cugat va fer història, després de guanyar en la 3a ronda de la Copa Catalunya al Rubí FS per 2 a 1, el dimecres 15 de febrer. Les vermell-i-negres, així, van donar la campanada en eliminar un equip de categoria superior (2a Nacional) i obtenen un bitllet per als setzens de final.

El partit va començar molt favorable per part de les santcugatenques, i és que mentre que Mariona Vila obria l'electrònic en el minut 7, Anna Domingo ampliava l'avantatge de les locals 3 minuts més tard (2 a 0). Les rubinenques, per la seva banda, no tiraven la tovallola i buscaven contínuament la porteria rival, no obstant això, no van tenir èxit.

Ja en la represa, el Rubí FS va seguir buscant un gol que les situés dins del partit i van tenir recompensa, quan encara restaven 15 minuts de partit. Les visitants ho van intentar de totes maneres, jugant fins i tot 8 minuts amb portera-jugadora; tanmateix, la defensa de l'FS Sant Cugat va estar excelsa i va aconseguir eliminar un equip de 2a Nacional, en el primer duel històric de les santcugatenques davant un equip d'aquesta categoria.

Amb això, les vermell-i-negres es classifiquen per als setzens de final de la competició, després d'haver superat al Rubí FS en la 3a ronda i haver eliminat en els penals a l'Olimpyc Floresta FS (3 a 4 amb el 2 a 2 en el temps reglamentari) en la 2a ronda. El pròxim rival de l'FS Sant Cugat serà el CFS Eixample, conjunt també de 2a Nacional.