L'FS Sant Cugat s'enduu un igualat derbi davant l'Olimpyc Floresta a la segona meitat

Les vermell-i-negres s'emporten els 3 punts i segueixen invictes, mentre que les florestanes sumen la tercera derrota consecutiva a la Primera Divisió femenina

L'FS Sant Cugat guanya per 2 a 0 el derbi femení santcugatenc davant l'Olimpyc Floresta FS de la Primera Divisió Catalana de futbol sala gràcies a dos gols d'Alba Laguna. Amb aquesta victòria les vermell-i-negres continuen invictes a la competició i les blau-i-blanques sumen la tercera derrota consecutiva.

En el partit disputat el dissabte 17 d'abril, les vermell-i-negres s'han mostrat més efectives i tot i que l'Olimpyc Floresta FS ha tingut més control de la pilota en la major part del partit no ha sabut aprofitar les seves oportunitats.

En els primers minuts de joc l'Olimpyc Floresta FS ha tingut la possessió i l'FS Sant Cugat les ocasions. Les vermell-i-negres s'han sentit més còmodes amb el domini de les visitants, ja que han estat les que han tingut les ocasions més clares.

En els instants finals de la primera part ha estat quan hi ha hagut més ocasions i ambdós equips han pogut avançar-se sobretot les locals. En els darrers minuts l'FS Sant Cugat s'ha desfet del domini en possessió de la pilota de les florestanes i han tingut més arribades clares, però la primera part ha acabat amb empat a 0.

A la segona part l'Olimpyc Floresta FS ha sortit amb la mateixa intenció d'atacar que en la primera part. El partit ha continuat igualat i ambdós equips han tingut ocasions suficients per obrir el marcador.

Amb el pas dels minuts, l'FS Sant Cugat ha anat de menys a més i ha estat superior a les florestanes. Tot i això ha estat en una jugada aïllada quan Alba Laguna ha fet el primer del partit en el minut 11 de la segona part.

Degut al desavantatge l'Olimpyc Floresta FS ha pujat línies per l'FS Sant Cugat no ha renunciat a l'atac per sentenciar el partit. Finalment, un altre cop Alba Laguna, quan falten 24 segons per acabar el partit, ha fet el 2-0 definitiu amb porteria buida.

Després del partit, l'entrenador de l'FS Sant Cugat, Aitor Losada s'ha mostrat satisfet per la victòria: "Continuem amb bona dinàmica i hem de seguir treballant, sàbiem que era un derbi, però per a nosaltres era un partit més. Hem decidit el partit al final, però estic molt content amb el treball de totes les noies i els tres punts es queden a casa. Seguim a invictes a la categoria i hem d'anar partit a partit, voldríem assolir l'ascens però sabem que és molt complicat".

D'altra banda, l'entrenador de l'Olimpyc Floresta FS, Gerard Zorita ha volgut felicitar el conjunt local per la victòria: "Vull felicitar a l'FS Sant Cugat pel partit que han fet, en defensa han estat molt intenses i ens ha costat molt atacar i entrar en partit, hem tingut alguna ocasió, però no gaire clara. Amb el seu primer gol quasi al final ens ha baixat una mica l'ànim, però la intenció de l'equip i el treball de l'equip el valoro molt, sobretot amb només 3 canvis".

Amb tot l'FS Sant Cugat continua sense conèixer la derrota i és segon a la classificació amb 13 punts amb un balanç de 4 victòries i 1 empat en 5 partits. La propera jornada les d'Aitor Losada visiten la pista del CFS Arenys de Munt, líder amb 15 punts i amb plè de victòries, el dissabte 24 d'abril a les 16:00 hores.

Per la seva banda l'Olimpyc Floresta FS és 6è amb 9 punts amb 3 victòries i 3 empats en 6 partits. Les santcugatenques intenaran trencar la ratxa de tres derrotes consecutives rebent l'AE IES Manuel Blancafort Garriga, 16è i cuer amb 2 punts, el dissabte 24 d'abril a les 16:00 hores.

Intensa 1a part

El partit ha començat igualat, tot i que amb un Olimpyc Floresta FS que ha volgut tenir més possessió de la pilota i un FS Sant Cugat sortint més al contraatac.

Al minut 3, les locals han tingut la primera arribada clara en una doble ocasió de Mari Àngeles Baena "Chiki" i que ha tret la portera Begoña Lecuona per a les florestanes. Les vermell-i-negres han continuat cedint la possessió i en les jugades en transició és quan han creat molt perill, ja que tres minuts després Alba Laguna ha tingut un mà a mà en la segona arribada clara de l'FS Sant Cugat, tot davant un conjunt florestà que tenia la possessió, però no creava perill a la defensa local.

Tot i això, el domini de l'Olimpyc Floresta FS ha anat tirant més enrere a les d'Aitor Losada i al minut 12, Nerea Lucas ha estat a punt de marcar després d'una bona jugada per la banda dreta de Mònica Roses.

El partit ha embogit per un moment i "Chiki" ha tingut l'1-0, però la portera florestana ha tret una bona mà per evitar-ho i seguidament un altre cop la jugadora de l'FS Sant Cugat ha tingut l'oportunitat d'avançar a les locals. Però entre Lecuona i el pal han mantingut el 0-0.

En últims minuts de la primera part, l'FS Sant Cugat s'ha desfet del domini florestà de la pilota i la possessió ha passat a ser vermell-i-negre.

L'FS Sant Cugat decideix el derbi als minuts finals

A l'inici dels segons 20 minuts, l'Olimpyc Floresta FS ha tornat a tenir la possessió i la iniciativa en el joc, a més en aquesta ocasió sí que ha pogut trobar les arribades que no ha tingut a la primera.

Un xut a l'escaire de Maria Morera i, en dues ocasions, Nerea Lucas han estat a punt d'avançar a les de Gerard Zorita, però s'ha mantingut l'empat a 0. L'FS Sant Cugat no ha tingut la solidesa defensiva i això ho han aprofitat ràpidament les blau-i-blanques.

El partit estava totalment igualat i l'FS Sant Cugat ha tornat a atacar amb molt perill i també ha recuperat possessió de pilota. Amb això, Sílvia Paz ha tingut l'1-0 a les seves mans, però en dues ocasions ha errat gairebé a porteria buida.

Seguidament, després d'un servei de banda "Chiki" ha vist pel centre a Alba Laguna i aquesta amb un xut ras ha superat la portera de l'Olimpyc Floresta FS i ha posat l'1-0 en el marcador.

Amb el desavantatge l'Olimpyc Floresta FS ha intentat pujar línies, pero l'FS Sant Cugat ha fet una pressió alta per tal de dificultar l'arribada de les blau-i-blanques a l'àrea. Tot i això, quan falten 3 minuts l'Olimpyc Floresta FS ha tret porter-jugador i el final s'ha jugat en atac florestà. Finalment, a 24 segons pel final, un altre cop Alba Laguna ha sentenciat el partit per a l'FS Sant Cugat amb un gol des del seu propi camp i amb tot l'Olimpyc Floresta FS volcat a l'atac.