L'FS Sant Cugat enforteix vincles amb el Dia del Soci

El club vermell-i-negre ha celebrat la primera edició d'aquesta jornada, en la qual s'han disputat partits de futbol sala i una barbacoa

El Futbol Sala Sant Cugat ha celebrat el seu primer Dia del Soci, una jornada que ha tingut lloc el dissabte 18 de juny a la ZEM La Guinardera. Amb això, unes 300 persones s'han acostat per gaudir d'aquesta jornada, en la qual el futbol sala ha estat el gran protagonista.

D'aquesta manera, durant tot el dia, els equips del club (des de l'escoleta fins als veterans) han estat jugant partits de 3x3. A més, familiars dels jugadors, exentrenadors i gent que va estar vinculada amb el club també han estat presents en aquest Dia del Soci. La gran sorpresa pels presents ha estat la presència de Jordi Campoy, jugador del Meta Catania de la màxima categoria italiana, el qual ha aprofitat per jugar amb els petits.

Amb tot, una jornada per enfortir els vincles de la família vermell-i-negre, la qual ha comptat també amb un dinar en germanor. "La pandèmia va limitar molt la interacció dels nostres socis i és per això que hem volgut recuperar el nostre teixit associatiu amb aquest Dia del Soci" ha sentenciat Jordi Palau, president del club santcugatenc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem