L'FS Sant Cugat es retroba amb el triomf davant la seva afició

Les vermell-i-negres pateixen més del compte per sumar els 3 punts, en un partit que guanyaven de 4 gols

El femení del Futbol Sala Sant Cugat ha retornat al camí del triomf, i és que les vermell-i-negres van vèncer 5 a 4 vers el CFS El Morell, en un partit ajornat que es va disputar el dimecres 19 d'abril. Les santcugatenques van desplegar un gran nivell de joc, però van acabar suant la samarreta, després que les rivals anotessin 3 dianes en els darrers 3 minuts.

Així doncs, després de l'ensopegada a casa contra el Futsal Aliança Mataró CE, les vermell-i-negres sortien al terreny de joc amb l'objectiu de regalar un nou triomf a l'amfitrió. Amb això, i gràcies a un doblet d'Anna Domingo i una diana d'Alba Laguna, les locals encarrilaven la victòria en els primers 10 minuts de partit.

En la represa, un gol de Maria Ángeles Baena 'Chiki' presagiava un partit còmode per a l'FS Sant Cugat, i és que tot i que les tarragonines retallaven distàncies, una nova diana de Domingo situava el 5 a 1, quan restaven poc més de 7 minuts de joc. Les visitants, no obstant això, no tiraven la tovallola, i amb 3 gols, feien perillar el triomf de les santcugatenques; tanmateix, es quedaven sense temps per certificar la remuntada (5 a 4).

Amb aquesta victòria, l'FS Sant Cugat se situa en la 6a posició de la Divisió d'Honor, en la seva primera temporada en l'elit catalana. En la pròxima jornada, les santcugatenques visitaran l'AE Sant Andreu-Les Glòries CFS, cuer de la classificació, el diumenge 23 d'abril.